EtusivuTyötFressi

Fressi

Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus Fressi24 -kuntosalikonseptille

Fressi - esittelykuva

Kuntosalipalveluita ympäri Suomen kymmenissä eri toimipisteissä

Kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä toimivat palvelut tarjoavat käyttäjille joustavuutta omaan harjoitteluun. Modernit tilat ja Fressi-trainer palvelut täydentävät kokonaisuuden, joka on saatavilla ympäri Suomen yli 40 toimipisteessä.

Fressi24 verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen tavoitteena oli tuottaa Fressi hyvinvointikeskuksista erottuva ja Oma Fressi -palveluun integroituva ratkaisu, jossa asiakas voi liittyä jäseneksi ja hallinnoida asiakkuuttaan.

Verkkosivuston tuli myös vastata hvyin erillaisiin sähköisten markkinointikanavien tarpeisiin toimimalla joustavana alustana kampanjasivujen toteuttamiselle.

Fressi - käyttöliittymäesimerkki

Käyttökokemus ja mobiililähtöisyys edellä

Suunnittelun lähtökohtana oli tuottaa uusia esitystapoja Fressin visuaaliseen ilmeeseen liittyvien määritysten puitteissa. Fressi Hyvinvointikeskuksista erottuvan Fressi24 -verkkosivuilmeen suunnittelussa päädyimme ratkaisuun, jossa värien painotusta kehitettiin kokonaisuudeltaan tummemmaksi. Teksteissä haluttiin enemmän käyttää ytimekkäämpää ilmaisua, minkä tueksi suunnittelimme sopivat typografiset esitystavat.

Mobiililähtöisellä suunnittelulla sivujen rakenteet toteutettiin joustavasti myös sisällönhallinnan näkökulmasta, jolloin sisällön tuottamisessa vältytään laitekohtaiselta muotoiluilta tai poikkeussääntöjen tekemiseltä.

Rakenteellisesti asiakkuuden hankkimiseen, omien tietojen hallintaan ja lisäpalveluiden tilaamiseen ohjaavat toiminnot ovat sivuilla helposti saatavilla kaikilla eri päätelaitteilla.

Fressi -  käyttöliittymäesimerkki
Fressi - yleiskuva

Yksilöllisistä tarpeista tuotettu kokonaisuus

Verkkosivuston toteutuksessa huomioitiin erilaiset sisällön esittämiseen liittyvät tarpeet ja skaalautuvuus. Hallintajärjestelmään luotiin omat yksilölliset osiot tehokkaan sisällön tuottamisen ja muokkaamisen mahdollistamiseksi.

Kuntosalit ovat oma sisältötyyppinsä, joilla on erityispiirteitä – sijainti, kuvagalleria, personal trainerit, virtuaaliesittelyt ja täysin muokattavat sisältösivut. Kuntosaleja nostetaan verkkosivustoille omiksi sivuikseen, sijaintiryppäiksi automaattisesti saleja keräävään karttaan ja kaupungin perusteella rajattaviin navigaatiopuihin. Rakensimme sisältöjä varten erityisen sisältölaatikkojärjestelmän, jolla erilaisia nostoja pystyy helposti tuomaan joustaviin muodostelmiin.

Toteutimme verkkosivuille myös uusille jäsenille tarkoitetun React-pohjaisen lomakkeen, joka on integroitu Fressi24:sen asiakasjärjestelmiin. Sen avulla uudet jäsenet pystyivät suoraan aloittamaan jäsenyyden täyttämällä tietonsa ja maksamalla aloitusmaksun. Lomakkeeseen ohjaavia nostoja pystyy vapaasti nostamaan eri puolille verkkosivustoa. Nostoihin voidaan myös asettaa erityisiä alennuskoodeja tai kampanjoita, jotka mahdollistavat esivalintojen lisäämisen lomakkeeseen.

Projektin osa-alueet

  • Konseptisuunnittelu
  • UI- / UX-suunnittelu
  • Visuaalinen suunnittelu
  • Taustajärjestelmä
  • Frontend-kehitys
  • Rajapinnat / integraatiot
  • Jatkokehitys
  • Ylläpito
F-Secure järjestelmäkehityksen luotettava kumppani

F-Secure

Suuren tietosisällön tarjoaminen löydettävämmin ja helpommin

Helsingin kaupunginkirjasto

Visuaalisella ilmeellä yhtenäinen ja kuvallista ilmaisua korostava esitystapa

Makeaa Baking

Ravintola Factoryn sivuston uudistuksella koko ravintolaketjun ilmeen ja sisältörakenteen yhtenäistäminen

Ravintola Factory

Yritysilmeen suunnittelusta laajoihin yritystoiminnan kattaviin digitaalisiin ratkaisuihin

Namina

Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus Fressi24 -kuntosalikonseptille

Fressi