EtusivuGoogle-optimoinnit

Tekninen optimointi parantaa käyttökokemusta

Parhaan käyttökokemuksen tavoittelu kannattaa monestakin eri syystä. Optimoidun toteutuksen avulla sisältö on löydettävämpää, sitä on halvempi markkinoida ja sen käyttö tuottaa parempaa tulosta. Mitä enemmän se huomioidaan toteutuksen eri vaiheissa, sitä vaikuttavampi on lopputulos.

Sivusto - etusivun kuva

Hyvän käyttökokemuksen takana on suorituskyky ja luotettavuus

Suorituskyvyn merkityksestä on paljon näyttöä. Amazonin tutkimusten mukaan jokainen perustason ylittävä 0,1 sekunnin viive latautumisajassa laskee myyntiä 1%. Tekninen hakukoneoptimointi, suorituskyky ja käyttökokemus vaikuttavat merkittävästi myös Googlen mainosten hintoihin sekä luonnollisen haun tuloksiin. Jos mainonnan laatupisteet ovat surkeat, voi joutua maksamaan jopa 400% ekstraa verrattuna keskivertoon. Vaikka lähtötilanne ei olisi näin haastava, on selvää, että optimoimalla enemmän kuin muut, saavuttaa kilpailuetua.

Googlen testit kirkkaasti läpäisevät ratkaisut eivät ainoastaan hyödy Googlen palveluissa, vaan ovat kokemukseltaan poikkeuksellisen toimivia. Ne vahvistavat mielikuvaa luotettavasta toimijasta, jonka palveluihin sujuvuuden vaikutelma heijastuu.

Tavoitteena lähes välitön sivunlataus ja sisällön sulava esitys

Olemme ottaneet parhaan käyttökokemuksen rakentamisen keskiöön jokaisessa toteutusvaiheessamme. Pyrimme jatkuvasti varmistamaan, että käytössämme ovat uusimmat ja käytetyimmät menetelmät, jotta saamme kokoajan etumatkaa muihin.

Mittausmenetelmät tarkentuvat kokoajan niiden pyrkien mahdollisimman hyvin jäljittämään parasta käyttökokemusta. Kun verkkosivuston toteutukselle asetetaan lähtokohdaksi maksimipisteet eli 100%, saadaan enemmän liikkumavaraa lisättävien toiminnallisuuksien ja mittausmenetelmien tarkentumisen varalle myös tulevaisuuteen. Optimaalisin taso joka säilyy pisimpään voidaan ainoastaan saavuttaa tarkkaan mietityillä valinnoilla verkkosivujen tekovaiheessa. Turhien osien karsiminen ja tehokkaiden teknologioiden osaava käyttöönotto yhdistettynä huolelliseen testaukseen ja säätelyyn tuottaa parhaan lopputuloksen.

Yhteistyömme tuloksia

F-Secure järjestelmäkehityksen luotettava kumppani

F-Secure

Suuren tietosisällön tarjoaminen löydettävämmin ja helpommin

Helsingin kaupunginkirjasto

Visuaalisella ilmeellä yhtenäinen ja kuvallista ilmaisua korostava esitystapa

Makeaa Baking

Ravintola Factoryn sivuston uudistuksella koko ravintolaketjun ilmeen ja sisältörakenteen yhtenäistäminen

Ravintola Factory

Yritysilmeen suunnittelusta laajoihin yritystoiminnan kattaviin digitaalisiin ratkaisuihin

Namina

Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus Fressi24 -kuntosalikonseptille

Fressi